Усі знають: сита команда – це велика сила. Тому судновий кухар (кок) – найповажніший чоловік на кораблі, його цінують і начальство, і матроси. Кок забезпечує харчуванням особовий склад корабля. Також він відповідає за прийом, утримання та зберігання продуктів. Кухар має добре знати основи кулінарії, правила зберігання продуктів харчування та їх вартість, а також важливо вміти працювати з електропечами.

Робота кухарем на судні престижна і перспективна. Здобути цю професію легко! Всього за 5 місяців в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості молоді люди, які до цього не знали, з якого боку підійти до плити, стануть справжніми коками. Навчання стартує 22 грудня! Після теорії і першого рейсу для них не буде проблемою нагодувати команду з сотень людей.

Роботодавці господарям камбуза пропонують найвигідніші умови, щоб зацікавити: легальне працевлаштування, високу зарплату, хороші умови роботи й проживання. Кухарям надають соціальне страхування і можливий розвиток кар'єри в міжнародних компаніях.

Якщо ви мрієте готувати на борту білого лайнера, тоді телефонуйте (0332) 72-53-01! Фахівці відділу організації профнавчання Волинського обласного центру зайнятості нададуть вам детальну інформацію про можливість пройти відповідне навчання.

Волинський ОЦЗ