оп

 На сьогодні на ринку праці існує значний попит у кваліфікованих працівниках для закладів громадського харчування: кухар, бармен, офіціант. Один із дієвих методів налагодження партнерських стосунків та тісної співпраці між роботодавцями та закладами освіти – це відвідування навчальних закладів фахівцями служби зайнятості.

 Тож у Волинському коледжі національного університету харчових технологій нещодавно відбулася зустріч завідувача відділенням харчових технологій Тетяни Семенюк та підприємця Юлії Грицюк, керівника мережі кав’ярень «Франсуа». Організували зустріч працівники сектору рекрутингу Луцького міського центру зайнятості. Основне завдання – ознайомлення роботодавця із можливістю у майбутньому організувати практику для студентів та їх працевлаштування після завершення навчання, а навчальний заклад – із діяльністю та послугами працедавця.

 Молодим фахівцям у сучасних умовах необхідні не тільки ґрунтовні теоретичні знання, а й професійні навички, які можна отримати під час проходження виробничої практики. Це підвищує якість освіти, дозволяє майбутньому професіоналу бути конкурентоспроможним на ринку праці. Етап підготовки молодих спеціалістів суттєво впливає на розвиток професійного інтересу. Тому в цій підготовці беруть участь одночасно і навчальний заклад, і підприємство-роботодавець.

 Завідувач відділенням та роботодавець разом сформували та узгодили пропозиції щодо співпраці коледжу та підприємця. Планують укласти договір про співпрацю.

Сектор рекрутингу Луцького МЦЗ